Spring til indhold

Sommeraftener i Strandparken: Alsang i det fri

I år byder Sommeraftener i Strandparken på alsang med blandt andre populære Folkeklubben. Det sker onsdag den 13. juni klokken 19.00.

Der er danske klassikere og tankefuld pop på programmet, når Sommeraftener i Strandparken igen i år inviterer til en kulturel oplevelse i særklasse. Denne sommer til alsang med blandt andre Folkeklubben.   

Tager du venner og familie under armen, kan I således opleve det fællesskab, der opstår, når mange mennesker synger til hinanden og til sommeraftenen. Repertoiret står på både folkeviser, fædrelandssange og moderne hits. Og der er ingen krav til hverken musikkendskab eller sangstemme! 

Når programmet er på plads, kan I se fællessangene her på siden. I får desuden et sangblad med alle fællessangene, når I ankommer til Strandparken. 

Folkeklubben 

Udover de lokale kor og sangere, der synger for til alsangen, rykker anmelderroste Folkeklubben også ind under trækronerne i Strandparken. De tre rutinerede musikere spiller numre, der taler til både hjerne og hjerte. Det er rendyrket folk, store popsange og hårdtslående rock’n’roll, der tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i.

Folkeklubben har eksisteret siden 2011 og består af Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall. Bandet gør det så overbevisende, at deres seneste album gik direkte ind som nummer et på den danske albumhitliste og blev kåret som årets danske udgivelse af musikmagasinet GAFFA.

Hør nogle af Folkeklubbens populære numre her: 

Lyt til Folkeklubben 

Konferencier

Er I ikke helt på hjemmebane i den danske sangskat, er arrangementet en god anledning til at komme tættere på kendte og mindre kendte numre. Lad aftenens konferencier Per Krøis Kjærsgaard guide jer igennem aftenen og de historier og tanker, der knytter sig til numrene.

Per Krøis Kjærsgaard er forstander på Osted Fri- og Efterskole, og ved siden af forstanderjobbet er han tekstforfatter, komponist og foredragsholder.

Praktik 

Arrangementet er gratis, og det er ikke nødvendigt at købe billet

Tid: Onsdag den 13. juni klokken 19.00
Sted: Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk  

Parkering: Der er et begrænset antal parkeringspladser, så det er en god idé at gå, cykle eller tage offentlig transport, hvis det er muligt. 

Der bliver uddelt sangblade med tekster til fællessangene. 

Der bliver solgt mad og drikke i parken og hos Hotel Strandparken, men I er også velkomne til at tage jeres egen madkurv med. Tæpper, klapstole mv. er også tilladt, men husk at tage hensyn til hinanden, så alle får en god oplevelse.  

 

               

Holbæk Kulturskole står for at planlægge og afvikle arrangementet, der er sponsoreret af Sparekassen Sjælland-Fyn, Hotel Strandparken og Jehl ApS Ejendomme. 

Sommeraftener i Strandparken har tidligere budt på koncert med Copenhagen Phil og balletopvisning med Den Kongelige Ballet. Arrangementer, der har trukket flere tusinde gæster til Strandparken.

 

Fotos: Joe Kniesek og FolkeklubbenFeedback

Sidst opdateret

19.05.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin